De toon is gezet

Sorry, deze afbeelding kan geladen worden

Zo, een nieuwe site en mijn eerste blog is meteen een binnenkomer. Normaal gesproken ben ik niet zo’n met-de-deur-in-huis-val type maar ik dacht dat een beetje humor het ijs wel zou breken. Het is vooral mijn bedoeling om alles laagdrempelig te houden. Gewoon, zoals ik ben. Maar jullie hebben geen idee wie ik ben want de ‘Over mij’ pagina is nog akelig leeg en van dat korte ‘Welkom’ tekstje wordt je ook niet veel wijzer. Dus ja, ik snap best dat een introductie wel aan de orde is.

Nóg een bloggende moeder
Ja, ik doe het gewoon. Het is een pad dat al bewandeld is door velen voor mij en toch waag ik mij eraan. Niet omdat ik denk dat ik het beter kan, zeker niet, maar omdat ik mijn eigen weg volg en voetsporen er zijn om achter te laten omdat anderen daar misschien wat aan hebben.

Schrijven is altijd mijn ding geweest, van kinds af aan ben ik al bezig met kladjes vol notities, korte verhaaltjes en gedichtjes. Het is nog steeds mijn droom om een boek te schrijven én te publiceren maar tot dusver zijn alle pogingen om een verhaal op papier te krijgen, nietszeggend. Vanaf mijn 15e heb ik verschillende blogs gehad maar iedere keer ontbrak het aan iets (doorzettingsvermogen, inspiratie, tijd, geduld). Sinds de komst van onze Benthe heb ik sterk het gevoel dat het ontbrekende puzzelstukje op zijn plaats is gevallen en daar wil wat mee doen.

Oké, maar wie ben jij dan?
Mijn naam is Lenneke, ik ben 29 jaar en in december 2016 ben ik, samen met Danny, trotse ouder geworden van onze dochter Benthe. Danny en ik kennen elkaar bijna 2 jaar en hebben samen al een heleboel dingen van onze wensenlijst kunnen afvinken. Niet omdat we haast hebben maar omdat we het leuk vinden om bezig te blijven. Zo kwam mijn kinderwens tijdens onze eerste date al op tafel en heeft hij zijn ambitie om voor zichzelf te beginnen nooit onder stoelen of banken geschoven. Bij elkaar was dat al een halve inboedel en de rest vullen we gaandeweg aan.

Ik probeer mijn gedachten op een manier te verwoorden en te omschrijven dat het lijkt alsof ik het je vertel. De mensen die mij kennen weten dat mijn verhalen soms onsamenhangend zijn, van de hak op de tak springen en vaak gepaard gaan met veel gebaren. Die gebaren kan ik niet op papier krijgen maar mocht ik het ooit wagen om te vloggen dan komen jullie daar vanzelf achter. Ik wil het hier vooral leuk maken. Leuk voor mij om te schrijven over mezelf, mijn ervaringen (als moeder en in het algemeen) en andere alledaagse dingen. Leuk voor jullie om te lezen door het persoonlijk te maken en misschien zelfs herkenbaar voor sommige.

Dus, dat is het idee. Ik weet niet of het wat gaat worden, vooral omdat er al veel soortgelijke sites zijn, maar ik heb goede bedoelingen en heb er zin in. Het zijn iets meer dan 500 woorden geworden maar ik hoop dat jullie er wat aan hebben. Ik hoor het graag als je meer wilt weten!

4 Reacties

 1. Anoniem
  14 oktober 2017 / 09:22

  Precies zoals jij bent!
  En ik ben je grootste fan !

  • Lenneke
   14 oktober 2017 / 09:39

   Dat vind ik heel lief, Anoniem. Dankjewel! (ik ben nu wel nieuwsgierig wie jij bent…)

 2. Kirsten
  18 oktober 2017 / 19:15

  Heel veel succes met je nieuwe blog-site!

  • Lenneke
   18 oktober 2017 / 20:05

   Dankjewel, Kirsten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.