Even tussendoor…

Sorry, deze afbeelding kan geladen worden

Er zijn een paar dingen die ik even wil benoemen voordat er misverstanden ontstaan of vragen komen. Overdreven? Ja, waarschijnlijk wel maar ik ben liever duidelijk. Ik loop nu eenmaal graag op de zaken vooruit.

Niet mijn foto’s
Ik maak graag foto’s voor thuisgebruik, om in lijstjes te stoppen en voor fotoboeken die alleen wij inkijken. Ik maak graag foto’s van Benthe en Danny en alles wat wij met z’n drietjes meemaken. Mooie foto’s zijn het niet, kwaliteit technisch laat het zeker te wensen over, en daarom gebruik ik ze hier niet. Liever gebruik ik foto’s die door echte fotograven zijn vrijgegeven en rechteloos gebruikt mogen worden. Hier wil ik geen geheim van maken dus de foto’s worden allemaal gelinkt naar de site van herkomst.  De vrouw op de foto’s ben ik niet, ken ik niet en het zijn niet mijn handen, voeten en blonde haren. Ik vind het belangrijk om hier duidelijk over te zijn.

Geen snoetenboek
Hoewel het tegenwoordig bijna niet te omzeilen valt, doen wij een poging om Benthe’s smoeltje zo veel mogelijk offline te houden. Wij vinden het niet nodig om haar bloot te stellen aan de grootsheid en het onbekende van het wereldwijde web. Vooral omdat er nooit iets werkelijk verdwijnt op het Internet. Jaren later kunnen foto’s nog opduiken en daar hebben wij geen zin in. Dit is een persoonlijke keuze en wij hopen dat die gerespecteerd wordt. Op Instagram plaats ik regelmatig foto’s van Benthe maar op zo’n manier gemaakt dat haar toet er niet frontaal op staat. Misschien stellen wij onze beslissing nog bij maar vooralsnog voelt dit goed.

Zo, dit moest ik even kwijt. Voor de rest hanteer ik geen disclaimer omdat men met logisch nadenken vaak een eind komt. De berichten die ik plaats zijn persoonlijk en gebaseerd op mijn leven en ervaringen. Ik ben op geen enkele manier aansprakelijk of verantwoordelijk voor andermans interpretatie van mijn woorden. Daar kan ik niet aan beginnen hoor, regelmatig verbaas ik mezelf met het gezwets dat uit mijn mond komt. Serieus.

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.