Op de kleintjes letten: luiers

Sorry, deze afbeelding kan geladen worden

Afgelopen weekend was ik alleen met Benthe omdat Danny een mooie rit had naar Zuid-Frankrijk en tijdens een mij-momentje kwam ik op Instagram het account van Mama’s Meisje tegen. Leuk! Tegenwoordig ben ik natuurlijk veel meer bezig met andere bloggende moeders en hun websites dan voorheen. Niet voor inspiratie hoor want ik probeer toch een beetje origineel te zijn en dan heeft het geen zin om een dertien-in-een-dozijn blog te schrijven. Nee, ik vind het gewoon oprecht leuk om andere blogs te lezen en een beetje beeld te krijgen van hoe andere mama’s het doen. En omdat ik laatst aankondigde af en toe wat geld besparende tips te delen (dat deed ik hier), wil ik jullie deze niet onthouden.

Verschillende opties
Het is algemeen bekend dat luiers niet bepaald goedkoop zijn. Uiteraard volgde ik in de eerste instantie ook gewoon de hype om voor Pampers te gaan. Dit is ook wel te doen als de Pampers in de aanbieding zijn maar voor de normale prijs zijn ze toch wel een beetje prijzig en ik let graag op de kleintjes. Dus, toen bleek dat Benthe’s huidje niet zo gevoelig was zijn wij overgestapt op de luiers van het Kruidvat. Deze zijn sowieso goed aangeschreven, betaalbaarder dan de Pampers én ook regelmatig in de aanbieding. Altijd leuk, die acties.

Luiertest
Maar (ja, die kon je verwachten) de laatste tijd kom ik niet zo vaak bij het Kruidvat en zijn er toch luiers nodig, dus maakte ik een zijsprong naar andere winkels (Coop en Jumbo in dit geval). Omdat ik al snel iets ‘goed genoeg’ vind zodra het niet te duur is en Benthe er goed op reageert, ben ik niet de aangewezen mama om hier tips over te geven. Daarentegen heeft Mama’s Meisje niet 1 maar zelfs 2 luiertesten uitgevoerd en hier uitgebreid over geschreven. Superhandig! Nu ben ik niet het type dat blindelings merken opvolgt of afschrijft aan de hand van de mening van anderen, maar ik vind deze tests wel heel nuttig. Je vindt de eerste luiertest hier en de tweede hier. Ik hoop dat jij er ook iets aan hebt!

Helaas wonen wij niet in de buurt van Duitsland (verre van zelfs) want ik ben best nieuwsgierig naar de Babylove luiers van DM. Als jij nog goede tips of aanbevelingen hebt dan hoor ik het graag! Ik hou ook mijn ogen en oren open en zal het weer delen als ik iets leuks tref.

2 Reacties

 1. Marretje
  13 november 2017 / 12:06

  Wij gebruiken hier de kruidvat luiers. Niks op of aan te merken en niet heel erg duur.

  • Lenneke
   14 november 2017 / 21:18

   Precies, die heb ik meestal ook. Benthe zit nu in een tussenmaat en ik ben een beetje aan het proberen of andere luiers beter zitten. Tot dusver blijf ik toch terugkomen bij de luiers van het Kruidvat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.