Sorry, deze afbeelding kan geladen worden

Mijn naam is Lenneke, ik ben 30 jaar, dolgelukkig met Danny en in december 2016 ben ik trotse moeder geworden van onze dochter Benthe.  Danny en ik kennen elkaar sinds november 2015 en hebben samen al een heleboel dingen van onze wensenlijst kunnen afvinken. Niet omdat we haast hebben maar omdat we het leuk vinden om bezig te blijven.

Schrijven is altijd mijn ding geweest, van kinds af aan ben ik al bezig met kladjes vol notities, korte verhaaltjes en gedichtjes. Het is nog steeds mijn droom om een boek te schrijven én te publiceren maar tot dusver zijn alle pogingen om een verhaal op papier te krijgen, nietszeggend. Vanaf mijn 15e heb ik verschillende blogs gehad maar iedere keer ontbrak het aan iets (doorzettingsvermogen, inspiratie, tijd, geduld). Sinds de komst van onze Benthe heb ik sterk het gevoel dat het ontbrekende puzzelstukje op zijn plaats is gevallen en daar wil ik wat mee doen.

— UPDATE — Ondertussen is het mij gelukt een droom te realiseren: het schrijven en – in eigen beheer – uitgeven van een kinderboek! ‘Een wijze les voor de prinses’ is een (voor)leesboekje in dichtvorm met kleurrijke tekeningen vol herkenning voor kinderen. De boekjes kosten 10 euro per stuk (exclusief verzendkosten) en zijn leuk om cadeau te geven op een verjaardag of kraambezoek. Bij interesse kan een mailtje worden gestuurd naar Lenneke@debloggendemoeder.nl.

Dus, dat is het idee. Ik weet niet of het wat gaat worden, vooral omdat er al veel soortgelijke sites zijn, maar ik heb goede bedoelingen en heb genoeg inspiratie. Ik hoor het graag als je meer wilt weten. Veel leesplezier!